Nu înțeleg ce „unire” vor ăștia cu „răul mai mic”

Chiar nu realizați că pe asta se mizează și se bazează întreg sistemul, pe alesul „răului mai mic”, și de asta nu va apărea nimic bun… pentru că folosesc mereu ceva ca „sperietoare” în loc să vină cu ceva cu adevărat bun ?

Fără să mai facă trimitere la „marele rău”, pur și simplu lumea să-i voteze pe ei pentru că sunt cu adevărat BUNI și oferă ce vrea POPORUL (sau, na, majoritatea cetățenilor)

N-ai cum să fi unit cu cineva care merge să voteze răul mai mic doar ca să nu ajungă răul cel mare. Mereu se vor perpetua la fel… mereu „răul cel mare”, cel de peste toate relele (interne), ne va oferi un „rău mai mic” decât „bau-baul” creat tot de el.

Eu nu mă pot uni decât cu cel ce vrea doar „binele”.

Dacă ce consideră cel ce cheamă la unitate că e „bine”, e același lucru pe care îl consider și eu „bine”, există toate șansele.

Tot ce îmi doresc e ca cei ce votează PSD, PNL, USR, etc să o facă pentru că ei consideră că sunt „buni”…. nu ca să evite „răul cel mare” (din viziunea lor).

Dacă e interesul lor să le voteze pentru că e pentru binele lor și al copiilor lor… perfect… asta e. Dar asta cu „răul cel mare vs răul cel mic” e doar o manipulare ordinară.

Orice „rău” căruia îi creezi condiții și îi dai putere va deveni „mai rău”… „răul cel mare”.

Ce mie ciudă e când îi aud că … „am ales răul mai mic”. Atunci mă apucă toți dracii pe ei. Ați votat… asumați-vă ce ați votat și mai tăceți din gură. După alegeri, oricum cei votati de voi vă dau peste „botic” oodată ajunși la putere.

Votați cu cine vreți dar mai țineți-vă gura… nu mai faceți și prozelitism… ca și alții să voteze „răul mai mic”. Nu mai vă bate/to și în piept cu prostia de care dați dovadă.

Aveți impresia că, dacă sunteți mai mulți o să aveți conștiința mai curată?

Nu… din punctul meu de vedere ăștia cu „răul mai mic” sunt cei cu conștiința cea mai murdară și cei ce ne țin în sistemul actual. Masa de manevră.

Comentarii

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.