Nu vă mai lăsați prostiți

Nu vă mai lăsați păcăliți/ fraieriți regulat din 4 in 4 ani.

Normele de drept, legile, vă interzic să împuterniciți la modul absolut pe cineva, fie el chiar copilul/ fratele/ sora sau părintele vostru. Să numiți un „reprezentant” care să vă îndatoreze, să vândă ceva în locul vostru, etc, decât dacă vă dați acordul explicit, în scris, exact pentru acel lucru.

Si e foarte corect, legea ne protejează de propria prostie, de manipulare, chiar dacă noi am vrea să fim prostiți sau manipulați. Chiar dacă nu am avea nimic împotrivă.

Dar, de la aceste principii de drept sunt scutiți „politicienii” ce vă reprezintă.

„Reprezentanții” pe care îi alegeți la fiecare 4 ani vă pot îndatora, pot închiria sau chiar înstrăina avuția noastră/ voastră și acelor ce vin după noi.

Gandiți-vă, înainte de a vota la alegerile generale, că votul vostru este de fapt o cedare totală, pentru 4 ni, a dreptului vostru de proprietari ai țării.

Pur și simplu, în următorii 4 ani s-ar putea să nici nu mai avem o țară.

Deja s-a ajuns ca drapelul și imnul național să nu mai poată fi arborat/ intonat „la liber”.
De unde înainte era o mândrie și erai încurajat să intonezi imnul național sau să arborezi drapelul național la geam/ intrarea în casă, și nu e vorba aici doar de România, fenomenul este global, s-a ajuns ca astăzi să poți fi pedepsit pentru astfel de „activități”.

Evident, poate unii cred ca nu e rău să nu mai existe granițe și țări. La modul idealist sună bine, și ar fi un vis frumos al omenirii. Doar că, cei ce își doresc asta astăzi, nu doresc în nici un caz îndeplinirea acelui vis, ci de a stăpânii și controla doar ei întreaga lume.

Cine sunt ei ? Ei bine, nu pot să vă spun cine sunt ei nominal. Nu știu, deși unii cred că ei știu exact asta. Si daca aș ști și v aș spune, oricum nu contează. Nu aveți cum să ajungeți la ei pentru că nu sunt români. Nu România e țara lor de „bază” ca să puteți voi ajunge la ei. Așa că e un non sens să îi identificați exact.

Ce pot să vă spun este cum ajung ei să vă stăpânească. Folosind aceste pârghii, numite „politicieni”, care v-au prostit făcându-va să credeți că, dacă i-ați votat ei ar fi in slujba voastră.

Este foarte simplu, aceia din umbră, nevăzuți dar bănuiți de toți, nu sunt decât asemeni unor pescari care se folosesc de „politicieni” pentru a vă atârna în cârlige.

Oricât ar fi ei de „isteți” dacă nu ar avea momeală în undițe, ar fi egali cu un mare „0”. Si trebuie să recunoaștem că un pescar trebuie să fie isteț (cei ce pescuiți știți că este necesar să „momiți” locul (și asta ar fi mass media de azi), să ști ce tipuri de momeală și cârlige să folosești funcție de peștele dorit).

Puterea lor constă exact în momeala numită „politicieni”, pe care voi îi alegeți și îi investiți cu puteri nelimitate pe câte 4 ani.

Nu vă uitați că mai apar unii „patrioți” care se bat cu drapelul național în piept sau fac paradă intonând imnul național. Nu sunt decât tot niște momeli și ei. Trendul global, general, nu va putea fi oprit de nici un partid sau „erou” apărut peste noapte.

Singura garanție și posibilitate care poate împiedica cu adevărat acest curs este un alt sistem : „Democrația Directă”, în care nimic, dar nimic important, nu se mai poate face fără voia voastră. Si dacă o să mai greșiti uneori, pentru că e normal să mai și greșim, oricând aveți posibilitatea să îndreptați.

Nu mai dați puterea la modul absolut. Nimeni nu zice să nu existe niște „administratori” pregătiți care să se îngrijească de treburile curente ale țării. Dar de aici și până la a îi investi cu puteri absolute de stăpâni e cale lungă.

Gândiți… încă se mai poate.

Atasamente

  • 3 (83 kB)

Comentarii

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.