Despre proteste

Este o aberație ca o „MAJORITATE” să „protesteze” într-o „democrație”.

Orice grup care reflectă sau crede că reflectă o dorință a majorității nu ar trebui să „protesteze” ci să inițieze o propunere care să ajungă la „referendum”.

Intr-o „democrație”, protestele există doar ca formă de manifestare a unei minorități, grup minoritar care știe sigur că este minoritar.

Si, de fapt, nici măcar nu ar trebui să fie vorba de „proteste”

Ar trebui să fie vorba doar de posibilitatea de a își face cunoscute niste cereri/ propuneri. Ar trebui să existe locuri unde cetățenii pot să se întrunească oricând, să dezbată, să își prezinte puncte de vedere să facă cunoscute diverse propuneri.

In sistemul actual, neexistând posibilitatea de a ajunge cu o propunere la referendum, deci fiind furat dreptul legitim al majorității de a lua decizii, „puterea” consideră orice grup care protestează ca fiind minoritar.

Așa că, oricât ați protesta, până când nu se va introduce dreptul legitim al cetățenilor de a decide prin referendum, adică până nu se va instaura cu adevărat democrația, protestați degeaba. O să fiți mereu considerați o minoritate și tratați ca atare.

Si, cum, nu prea am văzut protestatari care să ceară pe lângă „obiectul protestului” ca atare și ca, cetățenii să își recapete dreptul suveran de a decide, mă face să cred că, în cea mai mare parte, „potestatarii” nu sunt decât grupuri minoritare, grupuri care vor „la putere” sau grupuri de diversiune create de putere.

Exact cum „puterea” nu este legitimî câtă vreme a UZURPAT dreptul cetățenilor de a decide, tot așa nici un „grup protestatar” nu face 2 bani dacă vrea să uzurpe dreptul cetățenilor de a decide. Dacă, pe lângă cererea lor punctuală nu doresc și instaurarea democrației reale.

Orice „grup protestatar” care nu dorește și DEMOCRAȚIE (care nu poate fi decât DIRECTĂ) este destul de clar că, dacă nu o dorește atunci când este „opresat”, nu o va dori nici atunci când va accede la „putere” sau când „puterea” va colabora cu el.

Comentarii

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.