Comunicat privind decizia CCR

Prin prezenta, Partidul ”Democrație Directă România”, cu sediul în România, str. Aurel Vlaicu nr.154, sector 2, București, înregistrat conform dispoziţiilor Deciziei civile nr. 58 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a V-a Civilă, în dosarul nr. 34098/3/2015, în şedinţa publică din data de 21.10.2015, definitivă prin neapelare la data de 26.11.2015, vă aducem la cunoștință următorul:

Comunicat privind decizia CCR

     Deoarece asistăm cu consternare la materializarea, pe zi ce trece, a temerilor exprimate în pledoariile din Adunarea Constituantă din 1991 prin care a fost semnalat pericolul ca autoritatea Curții Constituționale să devină a patra putere în stat,

Noi, membrii partidului Democrație Directă România, ne adresăm tuturor celor ce ne pot fi alături, Avocaților și Juriștilor, cu speranța de a fi ajutați PRO BONO, în încercarea de a INIȚIA O ACȚIUNE ÎN JUSTIȚIE contra CURȚII CONSTITUȚIONALE a ROMÂNIEI.

Acțiunea urmează a fi inițiată având în vedere încălcări flagrante ale procedurilor prevăzute de Legea 47/1992 în ceea ce privește depășirea termenului pentru depunerea punctelor de vedere solicitate autorităților și depășirea termenului de redactare al DECIZIEI 769 din 28.11.2017 privind dosarele 2610D/2016, 2611D/2016 și 2665D/2016 prevăzut la art. 30 și art.60 din Legea 47/1992.

Cei interesați în a ne reprezenta ne pot contacta la adresa de e-mail:
office@democratiedirecta.com

Biroul Permanent al Partidului
Democrație Directă România

Azi, 13 Martie 2018
București, România

________________________________________

Despre ”Partidul Democrație Directă România”:

”DDR” este un partid politic înființat în anul 2015, ca urmare a schimbării legii partidelor politice și relaxării condițiilor necesare înregistrarii unei organizații politice. ”DDR” a luat ființă prin cristalizarea voinței unui grup de oameni de a se implica activ în promovarea în societatea românească a unui concept novator de organizare a vieții politice, anume Democrația Directă.

Singurul scop politic al ”DDR” este introducerea principiului Democrației Directe în Constituție, pentru a crea premisele construirii unui sistem cu adevărat democratic, modern, care să permită fiecărui cetățean român participarea activă la conducerea țării. În acest sens, ”DDR” promovează prin orice mijloace disponibile conceptul Democrației Directe, în încercarea de a reda poporului român încrederea în forțele proprii și de a asigura un viitor liniștit și prosper generațiilor următoare.

Comunicat privind decizia CCR

Atasamente

Comentarii

Acest articol a fost publicat în Comunicate. Salvează legătura permanentă.